Eristämättömät Koppivaunut


Kokonaispainot: 825-3500kg

Akselimäärät: 1-3kpl

Mitat: Leveys 125-255cm, Pituus 150cm-lain sallima enimmäispituus, Korkeus 100-250cm

Luukut: Asiakkaan tarpeen mukaan,

Varustelu: Asiakkaan tarpeen mukaan,

Valmistamme koppivaunun rungot hitsaamalla putkipalkista ja sen jälkeen ne upposinkititään SF S-EN ISO 1461 -kuumasinkitysstandardin mukaisesti.

Eristämättömien kärryjen päällirakenteen runko tehdään alumiiniprofiilista hitsaamalla. Tämä tarkoittaa sitä että saamme profiilirungosta kantavan rakenteen.

Seinä- ja kattolevyinä käytetään 9mm vahvaa melamiinipinnoitettua koivuvaneria. Levyt kiinnitetään alumiiniprofiileihin liimaamalla ja niittaamalla jolloin saadaan erittäin luja, pöly- ja vesitiivis liitos.

Levyllä on erittäin hyvä UV-säteilyn ja vaihtelevien sääolosuhteiden kesto. Levy on suunniteltu täysin vaativiin ulkokäyttötarkoituksiin, joten täten se sopii erinomaisesti käytettäksi koppivaunujen seinä- ja kattomateriaalina.

Levyn ulkopinta on perusväriltään valkoinen. Levyä on erittäin hyvä teipata, joten kärryn voi teipata vaikka oman yrityksesi mainostauluksi.

Kärry voidaan myös maalata, jolloin käytössä on koko värikartta. Maaleina käytämme 2K agryl tai base värejä.

Kärryt voidaan valmistaa 825-3500kg kokonaispainolla tarpeen mukaan. Kärryt voidaan varustella ja rakentaa täysin asiakkaan toiveen mukaan.

Kysy tarjous haluamastasi vaunusta!


Soita 0442822532 tai

kysy tarjous alla olevalla lomakkeella