Eristetyt Koppivaunut


Kokonaispainot: 825-3500kg

Akselimäärät: 1-3kpl

Mitat: Leveys 125-255cm, Pituus 150cm-lain sallima enimmäispituus, Korkeus 100-250cm

Luukut: Asiakkaan tarpeen mukaan,

Varustelu: Asiakkaan tarpeen mukaan,

Valmistamme koppivaunun rungot hitsaamalla putkipalkista ja sen jälkeen ne upposinkititään SF S-EN ISO 1461 -kuumasinkitysstandardin mukaisesti.

Eristettyjen kärryjen päällirakenteen runko tehdään alumiiniprofiilista hitsaamalla. Tämä tarkoittaa sitä että saamme profiilirungosta kantavan rakenteen.

Seinä- ja kattolevyinä käytetään 25mm paksuista sandwich  elementtiä. Elementti liitetään alumiiniprofiiliin liimaamalla ja niittaamalla jolloin saadaan erittäin luja, pöly- ja vesitiivis liitos.

Elementissä on molemmissa pinnoissa 1,5mm lasikuitupinnoite ja eristeenä välissä 22mm finfoam. Elementtiin voidaan myös laminoida vahvikkeita esim sidontakiskoille ym. Elementtiin voidaan myös laminoida esim. vaneri sisäpintaan lasikuidun sisäpuolelle tai muita sovelluksia käyttötarpeen mukaan.

Elementillä on myös erittäin hyvä UV-säteilyn ja vaihtelevien sääolosuhteiden ja kulutuksen kesto. Levy on suunniteltu täysin vaativiin ulkokäyttötarkoituksiin, joten täten se sopii erinomaisesti käytettäväksi koppivaunujen seinä ja kattomateriaalina.

Levyn ulko- ja sisäpinta on perusväriltään valkoinen. Elementtiin tarttuu erinomaisesti myös teippi, joten kärryn voi teipata vaikka oman yrityksen mainostauluksi.

Kärry voidaan myös maalata, jolloin käytössä on koko värikartta. Maaleina käytämme 2K agryl tai base värejä.

Kärryt voidaan valmistaa 825-3500kg kokonaispainolla tarpeen mukaan. Kärryt voidaan varustella ja rakentaa sisältä ja ulkoa täysin asiakkaan toiveen mukaan.

Kysy  tarjous haluamastasi vaunusta!

Soita 0442822532 tai

kysy tarjous alla olevalla lomakkeella